Make your own free website on Tripod.com

Midnight Party Planet 2001


Keskiviikko

Porukoille oli pieni yllätys, kun ilmoitinkin juhlivani Juhannusta Pla:ssa. Pla:ssa pidetyn penkkipunnerrustuokion jälkeen havaitsimme Sampon kanssa olevamme kesäkunnossa. Seuraavana oli pohdinta Kouvolaan menemisestä. Tompan pimppamazdan jarrut muka täristivät, joten auto oli etsittävä muualta. Onneksi setämies Elsan Nissan Primera -98 lähti korjaamolta mukaan kenenkään ihmeempiä kyselemättä. Metallinharmaa menopeli vain kalastusvehkeistä tyhjäksi ja omat kamppeet tilalle. Kylältä löytyi sopivasti litra pirtua matkaevääksi. Saunan jälkeen pidetyssä yllätystestissä tulos oli positiivinen. Uni maisto.


Torstai

Paskanmoista duunia aamu kahdeksasta ilta kuuteen. Ajoin joutessani kukkapotin paskaksi ja sain selkäni kipeäksi. Siinä seitsemän maissa auto alkoi olemaan lähtökunnossa. Sampo kartanlukijana sekä Tomppa ja Pekko takapiruina lähdimme n. 200 km:n pikataipaleelle. Zimpeleellä auton tankkaus onnistui tupakoinnistani huolimatta. Setämiehen jäljiltä auto haisi magnille, joten wuntsikan osto oli pakollinen. Tuoksuna oli kaiketi metsän peikko.
Seuraavana kusipaikkana oli Somerharju josta matka jatkui Kouvolan keskustaan. Keskusta oli hiljainen kuin hiiren pieru ellei mukaan lueta meidän mesomisia rillihiilikioskilla. Läheisen talon asukkaat saattoivat arvostaa tonttinsa käyttöä virallisena kusipaikkana. Kusipolku tuli niin tallatuksi että näkynee vielä ensivuonnakin.
Kelli näytti kymmentä, joten päätimme suunnata itse festareille. Änkeäminen järkkäreitten parkkipaikalle ei onnistunut, joten jouduimme etsimään tavallisen parkkipaikan. Ensin tietysti saimme remmiä käteen. Sampo oli niin jämelissä että rannekkeen kiinnityslaite jämähti siihen. Bläkkistytöt kiilasivat armotta eteeni, mutta niistä lisää myöhemmin.
Sopivan paikan löytäminen autolle ei ollutkaan ihan helppoa. Parkkialue oli paikoitellen vellinä ja naapuriehdokkaat rumia. Lopulta sopiva paikka löytyi. Naapurina oli kenkä lie Rami, jonka kanssa sovimme ettei naapurin auton bensatankkiin kusta. No ei kustu mutta ei kyllä kussut Ramikaan. Parkkialueella nähtiin vielä joku Pla:n pöty, joka oli kerännyt autonsa kaljapulloista täpöksi. Hyvä. Sitten mentiin sissään vaikkei seisonutkaan.
Sisällä mesoimme tuttujen kanssa sekä tietenkin vedimme häppää. Siippakin oli paikalla joten lähdimme kahdestaan ahdistelemaan emäntiä. Siippa löysi nuoria neitoja ja lopputulos oli, että pimu nimeltä Tanja imi sormeani et puri. Jossain vaiheessa Tanjan jätkä tuli paikalle ja katsoin parhaaksi poistua.
Illan viimonen bändi oli Night Wish ja porukkaa riitti. Paukutin muita pullolla päähän. Meininki kävi vähitellen hiljenemään joten lähdin Siipan kanssa jonnekin huitsin vitussa sijaitsevalle hiekkamontulle. Siellä oli jonkin sortin auton huudatusta ja jämelismiä. Siippa sippasi puolittain auton alle koisimaan ja jäin yksinäni vittuilemaan kaikille. Jossain vaiheessa alkoi meno olemaan niin hurjaa että lähdin lätkimään parkkialueelle päin...


Perjantai

Päivä alkoi varmaan siinä vaiheessa kun havaitsin käveleväni taju parkista parkkialueella. Oman auton paikasta ei ollut kovin selvää tietoa joten soitin Tompalle ja kyselin koordinaatteja. Auto olikin omalla paikallaan ja kaikki sisällä rellottamassa. Sampo kävi puhaltamassa poliiseille sopivan pienet promillet joten lähdimme beachille. Pääsimme juuri näkemään kun joku emäntä kävi uimassa ilman vaatteita. Tavoitteena oli mennä itsekkin kassisillaan uimaan mutta ennen sitä piti ottaa vähän rohkaisu ryyppyä. Vedin pirtua naamaan minkä kerkesin ja jäytö lensi niin mahottomasti. Sisko pisti vielä viestin jossa hän muistutti minua siitä etten osaa uida. Taju parkissa jo beachilla. Viimeisenä esiintynyt Children Of Bodom meni ihan ohi kun olin niin humalassa. Hiekkamyrsky vei teltan mäelle iltasella mutta löyty kummiskin. Vettä sato jonnin verran yöllä ja menetin kokonaan käsityksen suunnista. Jotain emäntiä oli meidän teltassa loisimassa.


Lauantai

Bussilla Beachille ja kaupungille. Maasta löytyi mielenkiintoisia patipulloja, metsästä kimmotonkka ja roskiksen vierestä sipsejä.Yöksi oli hyvä mennä kuusen alle nukkumaan kun telttaan ei uskaltanut mennä.


Sunnuntai

Itikat oli syöneet makuupussin ulkopuolelle jääneen käden kokonaan. Puhelinta ei taas vaihteeksi näy missään. Ei se. Takaisin festarialueelle aidan yli kevyesti täristen. Maasta löytyi hyljätty mokkanahkatakki ja Sampokin tuli sopivasti vastaan. Teltan purkamiseen osallistuin tärisemällä. Lokit alkoivat liihotella tyhjentyvän alueen yllä joten suuntasimme beachille. Kävin kakomassa limaa pukukopin kulmalle, jonka jälkeen siirryin jäytämään aurinkoa ottaville misuille. Pois on hyvä sana.

Dysnia-> <-Tompi

 

Vittu ku tullee pitkä stoori.... Jatkuu.