Make your own free website on Tripod.com

Takaisin Luontoon 1.

Jo pitkään suunnitteilla ollut TL1-harjoitus lähenee toteutumistaan. Harjoitus pidetään 16-18.8.02 välisenä aikana Parikkalassa Surmasaaressa tahi muualla Tajuparkissa tai jot. Ehdotuksia tarkemmasta paikasta otetaan vastaan.

Harjoituksen tarkoituksena on saada osaanottajat havaitsemaan miten ihmiset ovat nykyään erkaantuneet luonnosta ja elämänkävyistä. Lisäksi harjoitus on myöhäisestä ajankohdastaan johtuen jokaiselle henkilökohtainen näytön paikka.

Alkuperäistä ajatusta noudattaen harjoituksen aikana vaatteiden, vilttien, makuupussien, peflettien jne. käyttö on kielletty. Vaatteita saa käyttää vain jos on tarve asioida kaupassa tai muuten ihmisten ilmoilla.
Tällöinkin pukeutuminen rajoittuu pelkkiin boxereihin.

Mukaan saa ottaa nautintoaineita, ruokaa, työvälineitä (saha, kirves jne.), mankan, kameran,
tummelia, astioita (kimmotonkkia, makaronipotti tms.) sekä puhelimen.

Harjoituksen johtajana toimii << Mela ja jos jollakin ilmenee välilihan pullistuma niin lääkintähuollosta vastaapi < Mustanaamio. Harjoituksen vääpelinä toimii Visuri. Erä-Jormiakin pitäisi tulla paikalle.

Mukaan tulijat ilmoitelkaahan itsestänne harjoituksen johtoon päin. Tällä hetkellä mukaan on tulossa aika mukavasti potria poikia. Jos osallistujien määrä jää alle seitsemään niin katsellaan hommaa myöhemmin uudelleen.

Tällä hetkellä mukaan tulossa 3 kovaa jomppoa vaikka kassit palaisi:
Mela, Mustanaamio ja Kitka-Puuti

Lisäksi mukaan koittavat tulla 4 hanttiaista:
Sampo, Visuri, Kuikka ja Pexi-Pyöräilijä